Centrade Cheil

(Full-time)

Opportunity knocks

Suntem in cautarea unui Senior/Digital Account Manager ambitios care vrea sa lucreze pe unul dintre cele mai mari conturi de tehnologie alaturi de o echipa de social media si de creatie extinsa.

 

Fiecare zi va fi diferita, ti-o vei petrece lucrand cu creatia pentru dezvoltarea unor idei creative cu impact in comunicarea digitala, participand la evenimentele ale brand-ului (atunci cand situatia va permite), manager-uind implementarea proiectelor alaturi de echipa, cautand modalitati de optimizare a performantei, generand rapoarte si cautand insight-uri de consumator actionabile.

you-x-ventures-Oalh2MojUuk-unsplash

RESPONSABILITATI:

ABILITATI NECESARE:

CE CAUTAM?

Ne propunem sa dezvoltam strategii si continut la baza carora stau insigh-uri de consumator extrase din date si creativitatea diferentiatoare. Avem nevoie asadar de o persoana creativa si entuziasmata de aceasta viziune, un “rising star” in social media si digital.

Social Media pentru unul dintre cele mai mari branduri de tehnologie este un mediu extrem de dynamic, avem nevoie de o persoana rezilienta, cu un bun time management si care cunoaste foarte bine canalele de social si feature-urile acestora.

O experienta hands-on de minim 2 ani in agentie de comunicare.

Tatiana Oprea

HR Officer

Cheil Centrade Romania

APLICA: